ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίδια στάση ο Μασιάς - Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Ανακρίθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας

Στην Λευκωσία για να ανακριθεί μεταφέρθηκε την Κυριακή (16/2) ο Δημήτρης Μασιάς, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Λεμεσού, μέχρι την λήξη της προσωποκράτησής του την Πέμπτη (20/2).

Παρά τις προσπάθειες των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου, για λήψη κατάθεσης από τον πρόεδρο της Αγίας Νάπας, αυτός κράτησε την ίδια στάση όπως στην αρχή και δεν μίλησε.

Οι ανακριτές, αναμένεται πριν τις 20 του μήνα, όταν και θα οδηγήσουν τους Μασιά και Κωνσταντίνου ενώπιον δικαστηρίου (σ.σ. πιθανότατα για καταχώρηση της υπόθεσης), να προσπαθήσουν να λάβουν ξανά κατάθεση.

Μέχρι τότε όμως, η ανακριτική ομάδα συνεχίζει την λήψη καταθέσεων από άλλα πρόσωπα ενώ αναμένεται να ανοιχθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δύο, μετά την άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, τα οποία πρόσθεσαν νέα ονόματα στην λίστα των προσώπων που καταθέτουν για την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι εναντίον του προέδρου της Αγίας Νάπας και μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, διερευνάται υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που βρίσκεται στο μικροσκόπιο είναι αυτός ανάμεσα σε Οθέλλο Αθηαίνου και Αγία Νάπα.

Για τον Δημήτρη Μασιά εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες ότι:

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Οθελλου για να συναντηθούν. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε καζίνο στην Πύλα και σύμφωνα με την μαρτυρία ο Μασιάς του πρόσφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να κερδίσει το παιχνίδι η Αγία Νάπα με τον ο πρόεδρο Οθέλλου να απαντά «ας κερδίσει ο καλύτερος», για να τον αποφύγει. Ο Μασιάς φέρεται να του είπε να το ξανασκεφτεί και αν δεν συμφωνήσει, του ανάφερε ότι θα πιάσει τον διαιτητή.

Ο Μασιάς φέρεται να ενόχλησε και ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αθηαίνου, ο οποίος δεν δέχθηκε την προσφορά του. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστή, έχει μάνατζερ τον Δημήτρη Μασιά.

Σύμφωνα επίσης με μαρτυρία λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Οθέλλου – Αγίας Νάπας, ο πρόεδρος της ομάδας της Αθηαίνου παραπονέθηκε στο Δημήτρη Μασιά ότι άκουσε πως «πειράζει» τους παίκτες του, με τον δεύτερο να του απαντά πως δεν «πειράζει» ο ίδιος αφήνοντας να νοηθεί ότι μπορεί να έβαλε άλλους και φέρεται να ανέφερε πως με τον μόνο που μίλησε ήταν με τον διαιτητή του αγώνα (Ανδρέα Κωνσταντίνου). 

Μαρτυρίες που αφορούν τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου:

«Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στο 70ο λεπτό του αγώνα, ο επιπρόσθετος παρατηρητής διαιτησίας, έφυγε από το γήπεδο. Από εκείνο το σημείο και μετά σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο διαιτητής, του αγώνα (2ος ύποπτος) ήταν πολύ προκλητικός εναντίον της ομάδας του Οθέλλου Αθηαίνου και έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να βοηθήσει την ομάδα της Αγίας Νάπας, να κερδίσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής (2ος ύποπτος) έδωσε 3 κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Οθέλλου Αθηαίνου (εκ των οποίων οι δύο κόκκινες κάρτες ήταν η πρώτη στον 1ο τερματοφύλακα και μετά η δεύτερη στον 2ο τερματοφύλακα που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή μετά την αποβολή του 1ου τερματοφύλακα).

Επίσης πρόσθεσε στην κανονική διάρκεια του αγώνα οκτώ περίπου λεπτά ως καθυστερήσεις, καταλογίζοντας τελικά πέναλτι (στο οποίο ήταν και η αποβολή του 2ου τερματοφύλακα), με το οποίο σκόραρε η ομάδα της Αγίας Νάπας και κέρδισε τον αγώνα. Επίσης κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου που τραυματίστηκε στο πόδι και αιμορραγούσε, ζήτησε από τον διαιτητή (2ο ύποπτο) να έρθει ιατρός, αλλά ο τελευταίος του αρνήθηκε λέγοντας του να σηκωστεί και να συνεχίσει να παίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X