ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρος τιμά την 25η Μαρτίου με Δοξολογίες και παρελάσεις

Στις 12:30 ο Πρόεδρος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη δεξίωση του Πρέσβη της Ελλάδας, στην πρεσβευτική κατοικία

ΚΥΠΕ

Η Κύπρος τιμά και φέτος με κάθε λαμπρότητα την επέτειο της 25ης Μαρτίου με Δοξολογίες σε όλες τις πόλεις, παρελάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Στις 10 το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεωργίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου και του Πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος.

Στις 11 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από Υπουργούς, την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δμητρίου, και τον Πρέσβη της Ελλάδας, Ιωάννη Παπαμελετίου, θα δεχθεί το χαιρετισμό της παρέλασης, από εξέδρα μπροστά από το οίκημα της ελληνικής Πρεσβείας.

Στην παρέλαση θα πάρουν μέρος παλαιοί πολεμιστές, σπουδαστές Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, μαθητές σχολών Μέσης Εκπαίδευσης, πρόσκοποι, σωματεία και οργανώσεις.

Στις 1230 ο Πρόεδρος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη δεξίωση του Πρέσβη της Ελλάδας, στην πρεσβευτική κατοικία.

Δοξολογίες και παρελάσεις θα διεξαχθούν και στις άλλες πόλεις.

Στη Λεμεσό στη Δοξολογία θα παραστεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, στη Λάρνακα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στην Πάφο ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου, στο Παραλίμνι η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου και στην Πόλη Χρυσοχούς ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα.

Υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι θα παραστούν εξάλλου στις Δοξολογίες και παρελάσεις σε δήμους και κοινότητες σε όλη την Κύπρο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση