ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Άγγελου - 100.000 ευρώ στο κάδρο των ερευνών

Η σχέση μεταξύ των δύο προσώπων

24news team

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό. Οι εξελίξεις τρέχουν και οι Αρχές προσανατολίζουν τις έρευνες τους σε στοιχεία που προέκυψαν για να μπορέσουν να φτάσουν στην λύση του γρίφου. Στο επίκεντρο των ερευνών είναι υπόθεση κλοπής 100.000 ευρώ και ενός πανάκριβου ρολογιού την οποία είχε καταγγείλει μέσα Μαρτίου ο 24χρονος που κρατείται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του Περικλέους.

Ο 24χρονος παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (24/4) αλλά κρατά κλειστό το στόμα του και δεν συνεργάζεται με τις διωκτικές Αρχές.

Πρόκειται για πρόσωπο, καλά γνωστό στις Αρχές, αφού εναντίον του εκκρεμεί σοβαρή δικαστική υπόθεση για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000, από Ρώσο επιχειρηματία.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης και εμπρησμό οχήματος.

Εξάλλου οι Αρχές, φέρεται να έχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 24χρονο με την εξαφάνιση του Περικλέους. Ένα από αυτά φαίνεται να είναι πως ο ύποπτος ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Περικλέους.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι δύο τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, ωστόσο, κατά διαστήματα είχαν προστριβές τόσο για οικονομικούς όσο και για προσωπικούς λόγους.

Σημειώνεται πως και ο Άγγελος Περικλέους, είναι γνωστό πρόσωπο στις Αστυνομικές Αρχές, αφού είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο ύποπτος, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/4), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του με τον συνήγορο υπεράσπισης του να μην φέρει ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο η κλοπή των €100.000

Οι ανακριτές, θέλοντας να στήσουν τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους, έβαλαν στο μικροσκόπιο τους και μία καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου ρολογιού αλλά και 100.000 ευρώ.

Ο 24χρονος, που είχε συλληφθεί, όπως προαναφέραμε, για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000 από Ρώσο επιχειρηματία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου είχε καταγγείλει κλοπή χρηματικού ποσού αλλά και ξυλοδαρμό του.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι άγνωστα πρόσωπα, του έκλεψαν 100.000 ευρώ, ένα ρολόι και τρία κινητά.

Σημειώνεται πως οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των 200.000 ευρώ που ο ύποπτος είχε αποσπάσει από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος, κατονόμασε τον Περικλέους ως το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Η πιο πάνω υπόθεση βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με την εξαφάνιση του Περικλέους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του και για τον οποίο έχουν εγερθεί υπόνοιες ότι είναι θύμα απαγωγής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, ημερομηνία γέννησης 10/10/1991, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος ελλείπει από το απόγευμα (18:43) της Πέμπτης, 20 Απριλίου, 2023.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι.

Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση