ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αιτία για τα επεισόδια σε κέντρο φιλοξενίας στη Λάρνακα

Ενώπιον δικαστηρίου η υπόθεση

Συνολικά οκτώ άτομα συνελήφθησαν σχετικά με επεισόδια που ξέσπασαν σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή της Λάρνακας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε ότι η διαμάχη ξέσπασε το απόγευμα γύρω στις 6, στο εστιατόριο, κατόπιν παρεξήγησης μάλλον μεταξύ τους. Άρχισαν να διαπληκτίζονται, ανέφερε και αστυνομικός που ήταν επί καθήκοντι στον χώρο προσπάθησε να τους ηρεμήσει, δέχθηκε ο ίδιος επίθεση και κάλεσε ενισχύσεις.

Με την άφιξη κι άλλων αστυνομικών, είπε, έγιναν συλλήψεις δυο ατόμων 17 ετών που επιτέθηκαν στον αστυνομικό και αναμείχθηκαν στην αρχική συμπλοκή.

Το βράδυ, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, συνέβη κι άλλο περιστατικό στην ίδια δομή και τότε η Αστυνομία προέβη σε άλλες 6 συλλήψεις ανήλικων προσώπων. Υπήρξε, συνέχισε, πληροφόρηση ότι κάποιοι λειτουργοί του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας εγκλωβίστηκαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου με αποτέλεσμα η Αστυνομία να παρέμβει κι έγινε και χρήση δακρυγόνων. Στη συνέχεια έγινε απεγκλωβισμός των λειτουργών του ΤΚΕ.

Εχουν ληφθεί καταθέσεις, είπε, και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο αφού και οι 8 συλληφθέντες κατηγορηθούν γραπτώς.

Ερωτηθείς για την κατάσταση υγείας του αστυνομικού, ο Χρίστος Ανδρέου είπε ότι έχει εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. «Ευτυχώς τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση