ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αγκαλιά δυτών και πυροσβεστών και τα ρίγη συγκίνησης (Pics)

Στην «Κόκκινη Λίμνη» ξεχειλίζουν τα συναισθήματα

Από τον συγκλονισμό, στα χαμόγελα και τα συναισθήματα στην «Κόκκινη Λίμνη» ανατρέπονται συνεχώς. Η ανάσυρση της βαλίτσας την Κυριακή, έδεσε κόμπο το στομάχι όσων αντίκρισαν το περιεχόμενο, καθώς σε αυτήν φαίνεται ότι υπήρχε η σορός της 8χρονης Elena Bunea. Ωστόσο, τα αισθήματα υπερηφάνειας της ομάδας που εργάζεται άοκνα εδώ και πολλά εικοσιτετράωρα, για μερικές στιγμές, υπερέβησαν τον συγκλονισμό.


Κόκκινη Λίμνη: Ολοταχώς για τον δεύτερο στόχο


Τα πλάνα και οι εικόνες κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες ώρες. Η αγκαλιά σε κύκλο των δυτών και των μελών της ΕΜΑΚ, που συνεργάστηκαν για την ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας, προκαλεί ακόμα και σ' εμάς και τον κάθε Κύπριο πολίτη ανατριχίλα.

 

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει του ΚΥΠΕ και η ιδιωτική εταιρεία Brasal, η οποία συνδράμει τις έρευνες με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τεχνογνωσία, όπως η ρομποτική κάμερα και το σόναρ. Στην λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η εταιρεία κάνει το εξής σχόλιο: «Με εξαιρετική ομαδική δουλειά και πίστη, προχωρούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση