ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γυναίκα πήγε για κολύμπι στις Φοινικούδες και χάθηκαν τα ίχνη της

Δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής

Ανακοινώνεται ότι στις 17 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην εν λόγω περιοχή και εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι από τις 13:00 και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας.

Το άτομο παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα Ε-Δ, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από πεζά περίπολα και drone.

Οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο πρωί, 18/01/20, με το πρώτο φως και το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του κέντρου επιχειρήσεων (+357 1441).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση