ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε τα... κοντέρ 27χρονη - «Απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο

Της πέρασαν χειροπέδες

Γύρω στις 10.45 χθες βράδυ ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων διενεργούσαν τροχονομικούς έλεγχους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, εντόπισαν παρά την Κόσιη, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 180 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Το όχημα ανακόπηκε και διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από γυναίκα ηλικίας 27 ετών από τη Λευκωσία. Η 27χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη. Αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Σε δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, ενώ τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων διενεργούσαν τροχονομικούς έλεγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, εντόπισαν παρά τα Λύμπια, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 189 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Το όχημα ανακόπηκε και διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από άντρα ηλικίας 39 ετών από την επαρχία Λευκωσίας. Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Αυτός αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση