ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Η στιγμή της επίθεσης σε αστυνομικό

Δέκα άτομα χτύπησαν αστυνομικό

24news team

Οπαδοί του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό, την Κυριακή (22/1).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι συμπλοκές ξεκίνησαν με την άφιξη στον χώρο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Ο έντονος διαπληκτισμός εξελίχθηκε σε πετροπόλεμο και έπειτα σε μάχες σώμα με σώμα, τόσο στο σημείο όσο και σε παρακείμενους δρόμους ενώ από τα άγρια επεισόδια υπήρξαν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.

Από την χαώδη κατάσταση δεν ξέφυγαν ούτε τα μέλη της αστυνομικής δύναμης που έσπευσαν στο σημείο με σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα. Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο που εξασφάλισε το 24News αστυνομικός της ομάδας «Ζ» δέχθηκε επίθεση από ταραξίες οι οποίοι τον έριξαν κάτω από την μοτοσυκλέτα.

Ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, σε δηλώσεις του στο 24news, τόνισε πως δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη της δύναμης κινδύνεψαν. Αναφερόμενος μάλιστα στα έκτροπα της Κυριακής, πέραν του περιστατικού που προαναφέραμε, ο κος. Λοϊζίδης μας γνωστοποίησε πως αστυνομικός χτυπήθηκε από δέκα άτομα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X