ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φτάνουν οι κοροϊδίες» - Νέα διαμαρτυρία για τον Θανάση

«Απαιτούμε συλλήψεις των δολοφόνων και υπαιτίων»

24news team

Παγκύπρια διαμαρτυρία διοργανώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, την Κυριακή 22/2 στις 11:00 έξω από το Προεδρικό. 

Για ακόμα μια φορά, η μητέρα του Θανάση κα Ανδριάνα, απαιτεί τις συλλήψεις των δολοφόνων του παιδιού της, καλώντας όλο τον κόσμο να ενώσει τη φωνή του στην Παγκύπρια διαμαρτυρία.

Το μήνυμα της οικογένειας του Θανάση

Kυριακή 22/1/2023 στις 11:00 όλοι στο Προεδρικό με μια φωνή. Δικαίωση για τον Θανάση. Φτάνουν οι κοροϊδίες. Παγκύπρια Διαμαρτυρία. Έφτασε η ώρα. Ναι, έφτασε η ώρα να ενώσουμε και πάλι τη φωνή μας και να φωνάξουμε όλοι μαζί πιο δυνατά. Δεν υπάρχει δικαίωση χωρίς τη σύλληψη και τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων του Θανάση και των υπαίτιων του μακροχρόνιου και μαρτυρικού αγώνα μας. Ζητούμε τη στήριξη όλου του κόσμου παγκυπρίως και μαζί ενωμένοι την Κυριακή 22/2/23 στις 11:00 όλοι εκεί δυναμικά! Απαιτούμε συλλήψεις των δολοφόνων και υπαιτίων. Φτάνουν οι κοροϊδίες.

Υπενθυμίζουμε πως σε ανοικτή επιστολή της, η οικογένεια του Θανάση ζήτησε τις θέσεις των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας για αναθεώρηση διαδικασιών και νομοθεσιών, που εμμέσως σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του 26χρονου εθνοφρουρού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ