ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτογραφίες από ξενοδοχεία - «καραντίνα» σε Λεμεσό και Λάρνακα

Στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς επιτηρούν την κατάσταση

Στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έχουν επιστρατευθεί για την επιτήρηση των ξενοδοχείων στα οποία φιλοξενούνται σε απομόνωση για περίοδο 14 ημερών, τα άτομα που επέστρεψαν στην Κύπρο από το εξωτερικό.

Στη Λεμεσό, μέχρι στιγμής φιλοξενούνται 117 άτομα στο ξενοδοχείο Ajax, 93 άτομα στο Park Beach και 110 άτομα στο ξενοδοχείο Ρόδο στον Αγρό. Φοιτητές φιλοξενούνται επίσης στο Forest Park και το Jubilee στις Πλάτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, το απόγευμα θα μεταφερθεί αριθμός ατόμων στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στη Λεμεσό.

Στη Λάρνακα μεταξύ των ξενοδοχείων συγκαταλέγονται το Lordos Beach Hotel, το Flamingo Hotel το οποίο φιλοξενεί 57 άτομα και το Aldiana Hotel στην Αλαμινό που υποδέχθηκε 203 άτομα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ξενοδοχείου Aldiana του Ομίλου Μuskita Hotels αναφέρεται ότι «ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της Πολιτείας και φιλοξενεί άτομα που έρχονται από το εξωτερικό και επιβάλλεται να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Το ξενοδοχείο Aldiana διαθέτει 322 δωμάτια και 664 κλίνες».

Στο μεταξύ, ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Πάφο που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του κράτους να διαθέσουν τα ξενοδοχεία τους προκειμένου να φιλοξενήσουν ταξιδιώτες από το εξωτερικό και να τεθούν σε καραντίνα για περίοδο 14 ημερών είναι και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Aliathon.

Αυστηρά τα μέτρα

Να σημειωθεί ότι όλα τα άτομα βρίσκονται υπό αυστηρό περιορισμό στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Τα άτομα βρίσκονται σε περιορισμό στα δωμάτια τους και τους γίνεται παράδοση των γευμάτων και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Τηρούνται επίσης αυστηροί κανόνες υγιεινής από το προσωπικό των ξενοδοχείων που φροντίζει την καθαριότητα των δωματίων και των χώρων του ξενοδοχείου.

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση