ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε κτήριο στο κέντρο της Λεμεσού: Βίντεο - Φωτογραφίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

24news team

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης (21/2), μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφη διατηρητέα, αλλά εγκαταλελειμμένη οικία στην οδός Ιφιγενείας πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής έγραψε στο Χ, «λόγω της πυρκαγιάς και του μεγάλου θερμικού φορτίου προέκυψε κατάρρευση της οροφής. Οι προσπάθειες ολικής κατάσβεσης και προστασίας παρακείμενων οικοδομημάτων συνεχίζονται από τα μέλη μας».

*Φωτογραφία από ΚΥΠΕ

Στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος, με τον κο. Κεττή, να αναφέρει ότι η πυρκαγιά προκάλεσε ολοκληρωτική καταστροφή του κτηρίου. 

Σημειώνει επίσης ότι, πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψαν το κτήριο τέσσερα άτομα πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή είχε προκληθεί αναστάτωση με πολίτες να βρίσκονταν στο δρόμο.

«Κλειστό το κτήριο εδώ και δέκα χρόνια»

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανάφερε: «Υπήρχαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο υποστατικό χρησιμοποιείτο από άστεγους που πιθανόν να διέμεναν στο κτήριο. Αυτο είναι κάτι που διερευνάται και προσπαθούμε μέσω κλειστών κυκλωμάτων κι άλλων μαρτυριών για να εξασφαλίσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Το συγκεκριμένο κτήριο σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, είναι κλειστό εδώ και δέκα χρόνια.

Ερωτηθείς αν έχει κινδυνέψει οποιδήποτε πρόσωπο ο κος. Κυριάκου σημείωσε ότι με την άμεση επέμβαση των μελών της δύναμης έγινε απομάκρυνση του κοινού και δεν κινδύνεψε κάποιο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση