ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτιά σε μπυραρία στον Αρχάγγελο

Ψάχνουν τα αίτια

ΚΥΠΕ

Υλικές ζημιές σε μπυραρία και διπλανό κατάστημα ήταν ο απολογισμός πυρκαγιάς την οποια έσβησε η Πυροσβεστική τα ξημερώματα στον Αρχάγγελο, η εξακρίβωση των αιτιών της οποίας διερευνάται.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα/μπυραρία στον Αρχάγγελο στις 04:40 το πρωί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στο περιστατικό ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και έγινε είσοδος στο υποστατικό από τα μέλη της Υπηρεσίας με χρήση αναπνευστικών συσκευών για την κατάσβεσή της, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν άτομα εντός του.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε εσωτερικό κλειστό χώρο και επεκτάθηκε στο μεσοπάτωμα, ενώ επηρεάστηκε η προθήκη του καθώς επίσης και διπλανό κατάστημα, συμπλήρωσε ο κ. Κεττής, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση.

Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, το Τμήμα Επικοινωνίας της Αστυνομίας ανέφερε ότι δεν κατεγράφη ύποπτη δραστηριότητα πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο εν λόγω σημείο, προσθέτοντας ότι θα γίνουν εξετάσεις στη διάρκεια της ημέρας για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση