ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Πολυκάρπου - Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης

Για να δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να ετοιμάσουν παραδεκτά γεγονότα

ΚΥΠΕ

Εκ νέου αναβολή δόθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου, προκειμένου να δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να ετοιμάσουν παραδεκτά γεγονότα.

Η υπόθεση ορίστηκε για σκοπούς ακρόασης στις 2 Φεβρουαρίου του 2024 στις 10:30 το πρωί και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η Γενική Εισαγγελία απέρριψε την εισήγηση για τροποποίηση του κατηγορητηρίου εναντίον του 45χρονου κατηγορούμενου, από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος έχει απαντήσει ότι δεν παραδέχεται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικού όπλου και κάνναβης, ενώ παραδέχτηκε τη χρήση κάνναβης.

Ο Πολυκάρπου τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από όχημα που, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται να οδηγούσε ο 45χρονος. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Μετά τη σύγκρουση, ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση