ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Καλογερόπουλου - Γάζωσαν όχημα κατηγορούμενου

Τι αναφέρουν πληροφορίες

24news team

Καταγγελία για πυροβολισμούς στο όχημα ενός εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για την υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα του κατηγορούμενου βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πατρική του οικία στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Ορόκλινη, όταν ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί. Όπως πληροφορείται το 24News, το όχημα φέρει αρκετούς πυροβολισμούς οι οποίοι προήλθαν από ριπή με πυροβόλο όπλο. Το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/02), ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, από τις οποίες αναμένεται να διαπιστωθεί και ο ακριβής αριθμός των πυροβολισμών. 

Να σημειωθεί πως η δίκη για τη δολοφονία αναμένεται να συνεχιστεί στις 14 Μαρτίου, καθώς οι δικηγόροι των τεσσάρων κατηγορουμένων, 44, 41, 22 και 21 χρόνων, ζήτησαν αναβολή αφού όπως είπαν δεν είχαν στην κατοχή τους όλο το μαρτυρικό υλικό.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραμένουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές και αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται ως οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης έπαυλης στη Σκαρίνου, όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση