ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Αγγελή: Δεν παραδέχθηκαν κατηγορίες οι δύο ύποπτοι

Ο 42χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, η δε 32χρονη αρνήθηκε την κατηγορία των γραπτών απειλών για φόνο

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα δύο πρόσωπα, ένας άνδρας 42 ετών και μια γυναίκα 32 ετών, που αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν σε σχέση με τον φόνο του Νίκου Αγγελή, 35 ετών από τη Ξυλοτύμπου.

Συγκεκριμένα ο 42χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, η δε 32χρονη αρνήθηκε την κατηγορία των γραπτών απειλών για φόνο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 31 Οκτωβρίου, ο 42χρονος είχε ζητήσει νομική αρωγή και του ορίστηκε δικηγόρος, ενώ οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν χρόνο για να μελετήσουν το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης και να απαντήσουν σήμερα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους.

Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας φόνου του 35χρονου, ωστόσο επανασυνελήφθησαν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετά τον θάνατο, στις 6 Σεπτεμβρίου, του Νίκου Αγγελή, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι στις 29 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου κατά του 35χρονου σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στο σπίτι του στην Ξυλοτύμπου, όπου και εντοπίστηκε λίγο αργότερα αιμόφυρτος από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, ενώ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 35χρονου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του οφείλετο σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση