ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγρια δολοφονία 35χρονης: Της έκλεψε 2000 ευρώ

Ο 25χρονος καταζητούμενος για τον φόνο, φέρεται ως το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο η 35χρονη συναντήθηκε

Ένταλμα σύλληψης και για το αδίκημα της ληστείας εκδόθηκε εναντίον του 25χρονου καταζητούμενου για το φόνο 35χρονης Ουκρανής, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της 7ης Μαΐου, σε διαμέρισμα της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, από τις εξετάσεις οι οποίες συνεχίζονται, διαπιστώθηκε ότι, κατά το χρόνο του εγκλήματος, κλάπηκε χρηματικό ποσό δυο χιλιάδων ευρώ, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας, εναντίον του 25χρονου καταζητούμενου, ο οποίος εικάζεται πως έχει διαφύγει στα κατεχόμενα.

Η άτυχη 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και φιλικό της πρόσωπο, που την αναζητούσαν, δεμένη στα χέρια και στα πόδια με δεματικά καλωδίων, ενώ ο θάνατος της αποδόθηκε σε στραγγαλισμό.

Ο 25χρονος καταζητούμενος για τον φόνο, φέρεται ως το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο η 35χρονη συναντήθηκε.

Αυτός είναι ο Τούρκος που ψάχνουν για το φονικό στη Λεμεσό 

Η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση