ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Λακατάμιας: Ο τραγικός επίλογος μιας μοιραίας σχέσης

Μοιραίο πάθος, αγάπη ή μίσος;

24news team

«Πέρα από την αλήθεια που βλέπεις, πέρα από την αλήθεια που ακούς, που διαβάζεις που αισθάνεσαι. Από την αλήθεια του θύτη και του θύματος υπάρχει και μια άλλη αλήθεια… όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όριά του και ο χρόνος χάνει την σημασία του, όταν η στιγμή γίνεται μια ζωή… μια λεπτή κόκκινη γραμμή».

Είναι και κάποιες υποθέσεις οι οποίες φαντάζουν βγαλμένες από σενάριο εγκληματικής ταινίας. Άλλοτε πάλι η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία…

Μια τέτοια υπόθεση είναι και το έγκλημα που σημειώθηκε βράδυ Δευτέρας, 29 Ιουνίου, στην Λακατάμια, σοκάροντας την κυπριακή κοινωνία.

«Δύο πτώματα σε διαμέρισμα στην Λευκωσία»

Ωσάν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πληροφορία για δύο πτώματα τα οποία εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λακατάμιας.

Πρόκειται για την 44χρονη Νίκη Σιεφταλή και τον 56χρονο Χριστάκη Χριστοδούλου.

Η 44χρονη και ο 56χρονος εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας (29/6), από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στην σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο κ. Δημητρίου προς τα ΜΜΕ από την σκηνή το βράδυ της Δευτέρας (29/6), εκ πρώτης φαίνεται να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου και φαίνεται να πρόκειται για υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας. Επίσης, σημείωσε ότι, από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Εντός του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Όπως πολλάκις έχει τονιστεί τις προηγούμενες ώρες εκ μέρους των Αρχών, η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί στις σορούς των δύο προσώπων, αναμένεται να λύσει τον γρίφο ως προς τον τρόπο που έχασαν την ζωή τους τα δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, από τα τραύματα που φέρουν, αναμένεται να καταδειχθεί αν όντως το ένα από τα δύο πρόσωπα πυροβόλησε το άλλο και στην συνέχεια έθεσε τέρμα στην ζωή του.

Το σημείωμα θα «μιλήσει»

Ένα εκ των τεκμηρίων που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε. Το περί ου ο λόγος σημείωμα, με βάση τα γραφόμενα, φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση, ωστόσο, αυτό που ψάχνουν οι ανακριτές είναι ποιο από τα δύο πρόσωπα το έχει γράψει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναμένουν πως το εν λόγω τεκμήριο θα δώσει απαντήσεις, οδηγώντας κατά μεγάλο βαθμό και στην λύση του μυστηρίου.

Ολέθρια σχέση... και «Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα»

Ο 56χρονος Χριστάκης ήταν διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε σχέση με την 44χρονη Νίκη, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να ήταν σε διάσταση και μάλιστα οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν πλέον έντονες με αρκετές διαφωνίες και προστριβές.
Λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων, γείτονες έκαναν λόγο για φωνές και επεισοδιακούς καβγάδες. Το οξύμωρο, δε, είναι πως με το πρώτο φως της μέρας ερωτώμενοι από λειτουργούς των ΜΜΕ απαντούσαν: «Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα».

Τα ερωτήματα λύνουν τον γρίφο

Ουκ ολίγες φορές σε παρόμοιες καταστάσεις προκύπτουν ερωτήματα που είτε δεν θα απαντηθούν ποτέ είτε, ας μας επιτραπεί ο όρος, είναι περιττά κατόπιν εορτής. Στην προκειμένη, η διαφορά είναι πως τα ερωτήματα είναι και αυτά που θα λύσουν τον γρίφο.

-Ποιος από τους δύο έγραψε το σημείωμα;
-Σημαντικό ερώτημα που ευλόγως προκύπτει αφορά τα τραύματα που φέρουν στα σώματά τους τα δύο πρόσωπα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος φέρεται να έχει τραύμα στο στήθος ενώ η 44χρονη σε λαιμό και χέρι.
-Ποιο ήταν το κίνητρο;

Μοιραίο πάθος, αγάπη ή μίσος;

Λένε πως ένα από τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα στον κόσμο είναι ο έρωτας. Από την μία είναι ικανός να ενώσει για πάντα δύο ανθρώπους κάνοντάς τους ευτυχισμένους και από την άλλη μπορεί να μετατραπεί στο σκοτεινότερο αίσθημα οδηγώντας σε ακραίες καταστάσεις, που ο ανθρώπινος νους δυσκολεύεται να χωρέσει.

Την αλήθεια θα την μάθουμε με το αποτέλεσμα των ερευνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X