ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιθανή εμπλοκή τρίτου οχήματος - Πού εντόπισαν τον άτυχο Αλέξανδρο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Δημήτρης Λουκά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των μελών της αστυνομικής δύναμης σχετικά με τις συνθήκες του φοβερού θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο Κασιούλη.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος βυτιοφόρου οχήματος με την συνέχεια του δυστυχήματος και για το πώς προήλθε ο θάνατος του Αλέξανδρου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

H εμπλοκή τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, εξετάζεται ενδελεχώς, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 17χρονος να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το σενάριο να εμπλέκεται και τρίτο όχημα, ενισχύεται από το γεγονός ότι η σορός του 17χρονου εντοπίστηκε εκτός οχήματος καθώς και σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που ήταν σταθμευμένα τα τρακαρισμένα οχήματα.

Ωστόσο οι Αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν το οποιοδήποτε ενδεχόμενο για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 17χρονου Αλέξανδρου.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που οδηγούσε το θύμα, δηλώθηκε ως κλοπιμαίο από τις 5 Απριλίου, τρεις ημέρες πριν το θανατηφόρο.

Από την νεκροτομή επί της σορού του θύματος που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε, ότι ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω του τροχαίου.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία διερευνά οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 05.10πμ. σήμερα Δευτέρα, 08 Απριλίου, στον δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου, με ενεχόμενα οχήματα βυτιοφόρο και σαλούν, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου οχήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής σύγκρουσης, καλούμε οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησης της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023 / 22802086 / 22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση