ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα βάζει με Αστυνομία ο Φαίδωνας: «Δεν θα με φιμώσουν»

«Με κάλεσαν για ανάκριση»

24news team

Επανήλθε με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

Έπειτα από την χθεσινή του τοποθέτηση για απειλές που δέχθηκε κατά της ζωής του, με αφορμή την καταγγελία του ότι γίνεται εμπόριο ναρκωτικών με περιστέρια σε υποστατικό της πόλης, ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως σήμερα η Αστυνομία επικοινώνησε μαζί του και τον κάλεσε να δώσει κατάθεση για καταγγελία που έκανε πολίτης εναντίον του πριν από μερικούς μήνες.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κος Φαίδωνος, δεν θεωρεί τυχαίο το συμβάν, ενώ σημειώνει πως δεν θα τον φιμώσουν τέτοιες πρακτικές.

Η ανάρτηση του Φαίδωνα Φαίδωνος:

Χθες έγιναν οι καταγγελίες μου για το θέμα των ναρκωτικών και των απειλών ασκώντας κριτικη και για την στάση καποιων μελών της αστυνομίας οι οποίοι βαζουν πάντα μπροστά τους υφισταμένους τους για να προστατευονται. Σήμερα στις 2.30 μ.μ μέρα Σαββατο με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να πάω να δώσω ανακριτικη κατάθεση για μια καταγγελία που έκανε πολίτης πριν μερικούς μήνες εναντίον του Δήμου και εμένα προσωπικά. Λέτε να είναι τυχαίο, εγώ νομίζω πως όχι. Κατάθεση θα δώσω την ερχόμενη εβδομάδα όπως έδωσα και όταν ήθελαν να δώσω ανακριτικη κατάθεση για δηλώσεις μου για το κατασκοπευτικο Βαν και για υποθέσεις ναρκωτικών πριν 4 χρόνια. Δεν θα με φιμώσουν με τέτοιες πρακτικές. Να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών που τους ξέρουν εδώ και χρόνια και δουλεύουν ανενόχλητοι και να αφήσουν αυτές τις πρακτικές φίμωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X