ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στη Δεκέλεια - «Έφυγε» ο 27χρονος Χρήστος

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο της Τετάρτης

Απεβίωσε ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες βράδυ εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, γύρω στις 4 το απόγευμα ο Χρήστος Γαβριήλ Σιαχτούρης, 27 χρόνων από το Δασάκι της Αχνας, απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος οδηγούσε χθες βράδυ το αυτοκίνητο του από το Αυγόρου με κατεύθυνση το σπίτι του στο Δασάκι της Αχνας, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στα χωράφια.


Στιγμές τρόμου έζησε 33χρονος - Του έστησαν καρτέρι με μαχαίρια


Λίγο πριν τις 3 σήμερα τα ξημερώματα ενημερώθηκε από περαστικό η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε εσωτερική αιμορραγία.


Βαρύ το πένθος στους Μαχητές - Ένας μάγκας θα τραγουδά από ψηλά


Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ήταν μόνος στο αυτοκίνητο του.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα και κατά πόσον ο νεαρός έφερε ζώνη ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X