ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση-Θρίλερ: Στοιχεία και μαρτυρίες «καίνε» τον 24χρονο

Δεν λέει τίποτα ο ύποπτος

24news team

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σχετικά με την εξαφάνιση-θρίλερ του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Στοιχεία και μαρτυρίες «καίνε» τον 24χρονο-χάκερ ο οποίος παραμένει «σφίγγα» ενώ παράλληλα οι ανακριτές προσπαθούν να φτάσουν στη λύση του γρίφου.

Οι διωκτικές Αρχές, μετά από ενδελεχή έρευνα στο όχημα του νούμερο ένα υπόπτου, το απόγευμα της Δευτέρας (24/4), εντόπισαν 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών, δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη, καθώς και ένα τεμάχιο διαφανούς νάιλον σακουλιού με ποσότητα κάνναβης.

Σημειώνεται πως το όχημα του υπόπτου, εντοπίστηκε κοντά στην οικία που διαμένει ο Περικλέους.

Εξάλλου όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας δημοσίευμα, σημαντικό στοιχείο θεωρείται το γεγονός ότι ο Άγγελος φοβόταν για τη ζωή του και αυτό προκύπτει μέσα από μαρτυρία που κατέχουν οι ανακριτές από πρόσωπα του στενού οικογενειακού του κύκλου. Συγκεκριμένα, ο Περικλέους, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό του πρόσωπο, ότι υποψιαζόταν πως ο 24χρονος-χάκερ, θα του έκανε κακό.

Το ότι ο 24χρονος-χάκερ ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε τον Άγγελο Περικλέους είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον βαραίνει.
Πάντως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από την εξαφάνιση του Άγγελου, ενισχύεται ακόμη περισσότερο καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Στο μικροσκόπιο η κλοπή των €100.000

Οι ανακριτές, θέλοντας να στήσουν τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους, έβαλαν στο μικροσκόπιο τους και μία καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου ρολογιού αλλά και 100.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που είχε συλληφθεί για απόσπαση χρημάτων ύψους €200.000 από Ρώσο επιχειρηματία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου είχε καταγγείλει κλοπή χρηματικού ποσού αλλά και ξυλοδαρμό του.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι άγνωστα πρόσωπα, του έκλεψαν 100.000 ευρώ, ένα ρολόι και τρία κινητά.

Σημειώνεται πως οι 100.000 ευρώ ήταν μέρος των 200.000 ευρώ που ο ύποπτος είχε αποσπάσει από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος, κατονόμασε τον Περικλέους ως το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Η πιο πάνω υπόθεση βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον συνδέεται με την εξαφάνιση του Περικλέους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X