ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - θρίλερ: Στο κελί 35χρονος

Ψάχνουν ακόμα ένα πρόσωπο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ελλείποντος προσώπου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 40χρονος, ενώ 30χρονος συνεχίζει να καταζητείται, από την Αστυνομία.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, από τις 20 Φεβρουαρίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, απουσιάζει από την οικία του, από τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ψάχνουν ακόμα ένα πρόσωπο  


Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, 30 ετών, από το Ιράκ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε στις 14/2/2020 στη Λεμεσό. 

Ο 30χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, ύψους 1.80μ. περίπου, ενώ έχει χαρακτηριστική ουλή κάτω από το αριστερό μάτι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση