ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - θρίλερ: Αλλαγή δεδομένων

«Κλειδώνει» σενάριο βάσει τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Στις 2/3 φόρεσε χειροπέδες 35χρονος, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Σύρου, Ahmed Zaidan, κάτοικου Λεμεσού, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και τέθηκε υπό 8ημερη προσωποκράτηση.

Ο 35χρονος, ήταν παλιός γνώριμος με τον 31χρονο από τις φυλακές, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο συλληφθείς στους ανακριτές.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές και βάσει των όσων διαπιστώθηκαν μετά την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 31χρονου, ο 35χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που είχε κλείσει το ραντεβού όπου ο αγνοούμενος, πήγε και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη του.

Μάλιστα, οι ανακριτές φαίνεται πως γνωρίζουν και την πρόφαση που βρήκε ο 35χροος ώστε να συναντηθεί με τον 31χρονο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος από την Ιορδανία που είχε συλληφθεί αρχικά ως το πρόσωπο που είχε δει τελευταία φορά τον 31χρονο, πλέον έχει αφεθεί ελεύθερος, αφού φέρεται να παρουσίασε ακλόνητο άλλοθι στους ανακριτές.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση καταζητείται και 30χρονος από το Ιράκ.

Ο καταζητούμενος

Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, 30 ετών, από το Ιράκ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε στις 14/2/2020 στη Λεμεσό. 

Ο 30χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, ύψους 1.80μ. περίπου, ενώ έχει χαρακτηριστική ουλή κάτω από το αριστερό μάτι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X