ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξάδα στο κελί για την αιματηρή συμπλοκή

Απόπειρα φόνου με φόντο την προστασία

Η απόπειρα φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (3/11) έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, στην περιοχή της Έγκωμης, είναι στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο αδέλφια εκ Συρίας. Ο ένας, ηλικίας 30 χρόνων, δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Έξι άτομα στο κελί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης (6/11), δύο πρόσωπα ηλικίας 49 και 37 ετών, τα οποία παραδόθηκαν την Τρίτη (5/11) και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το δικαστήριο το οποίο επιφύλαξε την απόφασή του για την Πέμπτη (7/11) έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση των δύο υπόπτων.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι: Απόπειρα φόνου, συνωμοσία για φόνο, μεταφορά όπλου, μεταφορά εκρηκτικών υλών και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τέσσερα άτομα για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Συγκεκριμένα στο κελί μέχρι στιγμής για οκτώ μέρες είναι ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ένα πρόσωπο ηλικίας 50 ετών κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς και άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 43 ετών.

Πού έκρυψαν το πιστόλι

Κατά την διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, την Τετάρτη (6/11), ακούστηκε ότι οι δύο ύποπτοι, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισαν οι αρχές, φαίνεται να εισήρθαν στην κουζίνα για άγνωστο λόγο και πιθανόν να έχουν κρύψει εκεί το πιστόλι, το οποίο αναζητείται.

Επίσης έγινε αναφορά και στο γεγονός ό,τι κατά τις προηγούμενες μέρες, απειλούσαν τους διαχειριστές λέγοντάς τους, «το κέντρο θα αλλάξει χέρι».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X