ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα βόρεια, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ασθενής βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, παροδικά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι και την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τη Δευτέρα ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να βρεθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση