ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός τις επόμενες ήμερες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρούνται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης από αύριο βράδυ.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, και γύρω στους 9 στα παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

H θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει πτώση. Τη Δευτέρα αναμένεται μικρή άνοδος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση