ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε την πόρτα πρατηρίου με αυτοκίνητο - Άρπαξε χιλιάδες ευρώ

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο στο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς

ΚΥΠΕ

Με αυτοκίνητο έσπασε το βράδυ της Κυριακής την πόρτα πρατηρίου βενζίνης στην Πόλη Χρυσοχούς άγνωστος, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να έκλεψε ανώ των €3.000, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, στις 22:30, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην Πόλη Χρυσοχούς ότι η ώρα 22:19 ήχησε το σύστημα συναγερμού στο πρατήριο του το επισκέφτηκε και διαπίστωσε ότι η γυάλινη είσοδος του ήταν θρυματισμένη και είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από την ταμιακή μηχανή καθώς και μια δερμάτινη τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και διάφορα άλλα έγγραφα όπως επιταγές, βιβλιάρια επιταγών και έγγραφα τραπεζών.

Μέσα από εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι η πόρτα είχε εμβολιστεί από αυτοκίνητο του οποίου οι αριθμοί εγγραφής φαίνονται και όπως διαφάνηκε αυτό φαίνεται να είναι καταγεγραμμένο ως κλοπιμαίο από τις 29 Ιανουαρίου στην Πάφο.

Ο δε οδηγός του φορούσε κουκούλα.

Εν συνεχεία, ανέφερε ο κ. Νικολάου, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο στο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρά το χωριό Γιόλου. Το αυτοκίνητο αφού σφραγίστηκε μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση