ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της Αστυνομίας 70χρονος που έσερνε σκύλο με το όχημά του

«Πρόκειται για κακοποίηση ζώων. Αφού στοιχειοθετηθεί η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο»

ΚΥΠΕ

Έχει κληθεί να παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό για ανάκριση ο οδηγός που φέρεται να έδεσε σκύλο με σχοινί στο πίσω μέρος του οχήματός του και τον έσερνε στον δρόμο και όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου η πρόθεση είναι η υπόθεση να καταχωρηθεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο.

Το περιστατικό εντοπίστηκε από πολίτες, οι οποίοι επενέβηκαν, σώζοντας τον σκύλο, ενώ ακολούθως προέβησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, «η υπόθεση διερευνάται», ενώ ο ύποπτος αναμένεται να συλληφθεί σε λίγο, καθώς ενημερώθηκε και πάει στον σταθμό.

«Πρόθεση μας να τον ανακρίνουμε, να τον αφήσουμε ελεύθερο, γιατί είναι και μεγάλος σε ηλικία, είναι 70 χρονών και η υπόθεση να καταχωρηθεί τη Δευτέρα, να του δώσουμε κλητήριο για να πάει απευθείας στο δικαστήριο τη Δευτέρα», ανέφερε.

Ο κ. Ανδρέου δεν ήταν σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες, καθώς, όπως είπε, ο ύποπτος πρέπει πρώτα να ανακριθεί και «να δούμε τι αδικήματα προκύπτουν».

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας είπε νωρίτερα στο ΚΥΠΕ ότι «έγινε καταγγελία στην Αστυνομία». Χθες ήταν στην αναμονή για λήψη καταθέσεων, ενώ θα γίνονταν και εξετάσεις στη διαδρομή που φαίνεται να έσερνε το σκυλί για κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ανέφερε.

«Πρόκειται για κακοποίηση ζώων. Αφού στοιχειοθετηθεί η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο», ανέφερε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X