ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι αυξημένες, στη μέση ατμόσφαιρα, αύριο και την Τετάρτη.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια και μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Το απόγευμα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά αργά το απόγευμα και το βράδυ θα καταστεί παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου αναμένεται άνοδος, για να κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, εκτός από τα δυτικά παράλια, όπου θα σημειώσει πτώση. Την Παρασκευή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X