ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Οι περιοχές που επηρεάζονται (live εικόνα)

Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

ΚΥΠΕ

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές κατά διαστήματα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, ενώ από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. Στην περιοχή θα πνέουν επίσης πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο νεφώσεις που θα πυκνώνουν, από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 37 εκατοστά.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
 

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 20°C   6°C 54%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 19°C   8°C 62%
Λεμεσός: 18°C   9°C 59%
Αεροδρόμιο Πάφου: 19°C   10°C 59%
Πρόδρομος 10°C   1°C 81%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X