ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή την Κυριακή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από χαμηλές και μέσες νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανόν να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Το απόγευμα αναμένεται σταδιακά αισθητή βελτίωση του καιρού ενώ το βράδυ πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη στο εσωτερικό και στις ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδος, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη στο εσωτερικό και στις ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδος, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση