ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργατικά ατυχήματα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 08.59 λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στον αγωγό ΣΑΛΑ στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.45.

Εργάτης στην προσπάθεια του να κόψει πολυεστέρα προκάλεσε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο σώμα. Ο εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο μέρος του επεισοδίου κλήθηκε και λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

2ο εργατικό ατύχημα 

Η ώρα 10.11 λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στην λεωφόρο Νίκης στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά την διάρκεια επιδιόρθωσης της μόνωσης σε ταράτσα διωρόφου κτηρίου προκλήθηκε πυρκαγιά σε χάρτινα κιβώτια. Ένας εκ των τριών υπαλλήλων στην προσπάθεια του να ανοίξει γυάλινη προθήκη το γυαλί θρυμματίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί χέρι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά επιχειρήθηκε να κατασβηστεί πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Εκ μέρους μας έγινε τελική κατάσβεση. Στο μέρος του επεισοδίου κλήθηκε και λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X