ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βοηθήστε μια νεαρή που έπεσε θύμα να δικαιωθεί»

Έρανος για την Βρετανίδα - £15,000 για τα νομικά έξοδα

Η υπόθεση της καταγγελίας για τον «ομαδικό βιασμό» της 19χρονης Βρετανίδας από 12 Ισραηλινούς συνεχώς έχει εξελίξεις.

Η 19χρονη ως γνωστόν σε κατάθεση της δήλωσε ότι η εν λόγω καταγγελία ήταν ψευδής, γεγονός που την έφερε σε δυσμενή θέση, αντιμέτωπη πλέον με την δικαιοσύνη.

Αυτή την φορά δημοσίευμα στον βρετανικό τύπο και συγκεκριμένα στην Dailymail, αναφέρει ότι η οικογένεια της νεαρής διεξάγει διαδικτυακό έρανο με σκοπό να συγκεντρώσει £15,000 ούτως ώστε να καλύψει τα έξοδα της νομικής αρωγής της, υπό τον δικηγόρο John Hobbs και με την ονομασία, «Βοηθήστε μια νεαρή που έπεσε θύμα να δικαιωθεί», ενώ παράλληλα γράφει «είναι μόνη σε μια φυλακή στο εξωτερικό μετά από μια θλιβερή σειρά γεγονότων. Θέλουμε μόνο να επιστρέψει στο σπίτι».

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα, επικαλούμενο την σελίδα «go fund me», αναφέρει ότι η Αστυνομία της Κύπρου εξανάγκασε την 19χρονη να αλλάξει την κατάθεσή της ενώ δηλώνει, «η οργάνωση Justice Abroad έχει ήδη προσφέρει βοήθεια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεντρώνουν μια εξειδικευμένη νομική ομάδα, τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από την Κύπρο, για να αμφισβητήσουν τις πολλές παραβιάσεις των δικαιωμάτων της και να απαιτήσουν χρήματα για να το πράξουν».

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της κοπέλας παραιτήθηκε από την υπόθεση, όπως τονίζει και η Dailymail, ένεκα σοβαρών διαφωνιών που είχε με την πελάτισσά του.

Η καταγγελία για ομαδικό βιασμό

Σοκ είχε προκαλέσει το άκουσμα της καταγγελίας της 19χρονης Βρετανίδας η οποία υποστήριζε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα προέβη στην καταγγελία γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (17/7).

Η νεαρή ισχυριζόταν ότι γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 νεαροί από το Ισραήλ την βίασαν εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία αφού αξιολόγησε τα στοιχεία προχώρησε στην σύλληψη των 12 νεαρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 18 Ιουλίου, οκταήμερη κράτηση στους 12 υπόπτους.

Η απόλυτη ανατροπή

Το πρωί της Κυριακής 28 Ιουλίου η καταγγελία της νεαρής γύρισε μπούμερανγκ εναντίον της αφού σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είχε δώσει ψευδή καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Βρετανίδα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την θέλησή της με κάποιους εκ των Ισραηλινών, ωστόσο και με βάση τα λεγόμενά της ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι άλλοι βιντεογραφούσαν την πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X