ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Βούτηξαν και συγκέντρωσαν λεφτά για τον μικρό Στυλιανό (pics/vid)

Με πρωτοβουλία του Πέτρου Στυλιανού, πραγματοποιήθηκε έρανος στην Πάφο για στήριξη παιδιού για μεταμόσχευση μυελού των οστών

ΚΥΠΕ

Ο εθελοντής ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού Ππόλος και η ομάδα του κινητοποιήθηκαν εκ νέου για να στηρίξουν την οικογένεια παιδιού το οποίο βρίσκεται σε Νοσοκομείο στην Γερμανία για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο Πέτρος Στυλιανού και άλλοι εθελοντές μετά την εκδήλωση στις εισόδους του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και τον Άρη την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, μετέβηκαν εκ νέου το Σάββατο ημέρα των Θεοφανείων στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου προκειμένου να συγκεντρώσουν οικονομική βοήθεια.

Ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού Ππόλος ευχήθηκε Καλά Φώτα σε όλους πάντα με υγεία και ευτυχία, σημειώνοντας πως βούτηξε στα νερά της Πάφου όπως κάθε χρόνο για όλα αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα και δίνουν την δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Είπε επίσης σε όλα αυτά τα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο «ότι μπορούν να γίνουν καλά φτάνει να το πιστέψουν».

Μπορώ συνέχισε, «να αγωνίζομαι και δεν εγκαταλείπω τη μάχη μέχρι τέλους», προσθέτοντας πως «είμαστε μαχητές συνάμα μαζεύοντας λεφτά για τον μικρό Στυλιανό Αναστασίου πού βρίσκεται στην Γερμανία για μεταμόσχευση μυελού των οστών». Κάλεσε επίσης όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τους την προσπάθεια αγοράζοντας δελτία των 5 και 10 ευρώ. Ευχαρίστησε τέλος το κοινό για τη μεγάλη του αγάπη και τη συνεχή στήριξη στον δικό του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση