ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση κουκουλοφόρων στο ΤΕΠΑΚ – Χτύπησαν στο πρόσωπο 21χρονο

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ανακοινώσεις

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και αδικήματα σχετικά με τον περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμο διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, δέκα πρόσωπα περίπου, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μάσκες, εισήλθαν σε χώρο εκδηλώσεων πανεπιστημίου στη Λεμεσό, όπου διεξαγόταν από φοιτητική ένωση, εκδήλωση σχετική με θέματα που αφορούν στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα ύποπτα πρόσωπα φώναζαν ομοφοβικά συνθήματα, ενώ ένα από τα ύποπτα πρόσωπα, με πυροσβεστήρα που βρισκόταν στον χώρο, περιέλουσε τα παρευρισκόμενα στην εκδήλωση πρόσωπα.

Επίσης σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ένα από τα ύποπτα πρόσωπα, επιτέθηκε εναντίον ενός από τα παρευρισκόμενα στην εκδήλωση πρόσωπα, ηλικίας 21 ετών, χτυπώντας το με γροθιά στο πρόσωπο. Το 21 ετών πρόσωπο μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση