ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες - Πότε αναμένονται

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά από αύριο. Την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευή θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως ψηλές ή και μέσες, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στο εσωτερικό και στα υπήνεμα δυτικά και ορεινά, αλλά μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα ανατολικά και τα νοτιοδυτικά, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως ψηλές ή και μέσες, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικά ελαφρές βροχές. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας γενικά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 32 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X