ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επέστρεφε από το μεροκάματο η άτυχη Marta

Υπό 6ήμερη κράτηση ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο στη Λεμεσό

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης, όταν το όχημα του συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 62χρονης Marta Tyorjanne Tofei, από την Ουγγαρία, η οποία έχασε τη ζωή της.

Εκτιμάται ότι, αυξημένη ταχύτητα, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ήταν οι αιτίες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου, δήλωσε ο Βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Η νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄ στη Γερμασόγεια, με συνοδηγό 27χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η 62χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος της και απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η 27χρονη, τραυματίστηκε ελαφρά και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών σε ιδιωτική κλινική, έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 35χρονος, που δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 47μg% και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του.

Στις δηλώσεις του, ο Βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, σύμφωνα με μαρτυρία, ένα εκ των δυο οχημάτων κινείτο με αυξημένη ταχύτητα, η οποία ήταν και η κύρια αιτία του βίαιου εμβολισμού του άλλου οχήματος. Παράλληλα, πρόσθεσε, εξετάζεται μαρτυρία ότι ένα από τα οχήματα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στην φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ με την οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Καφάς είπε ότι η άτυχη 62χρονη εργαζόταν σε εστιατόριο και την ώρα του τροχαίου επέστρεφε στην οικία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X