ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιάσκο με υπόθεση Μασιά - Κωνσταντίνου! «Έπεσε» λόγω... άρνησης μαρτύρων!

Αναστάλθηκε η ποινική δίωξη εναντίον των δύο προσώπων

24news team

Μετά από απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, αναστάλθηκε την Τετάρτη (15/12) η ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην διαιτητή και πρώην πρόεδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, όπως και του πρώην διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Οι δύο άνδρες αντιμετώπιζαν τρεις κοινές κατηγορίες που είναι συνωμοσία διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και χειραγώγηση αγώνα και συγκεκριμένα αυτό μεταξύ του Οθέλλου Αθηαίνου και τις Αγίας Νάπας. Επιπλέον, ο Δημήτρης Μασιάς είχε ν’ αντιμετωπίσει επιπλέον κατηγορίες που αφορούν την απόπειρα χειραγώγησης αθλητικού αγώνα, δωροδοκία για αλλοίωση αθλητικού αγώνα και προσφορά χρημάτων σε μέλος ποδοσφαιρικού σωματείου προς επίτευξη ευνοϊκού αποτελέσματος. Συγκεκριμένα ότι μεταξύ την 3η και 8η Φεβρουαρίου του 2020 φερόταν να έχει προσφέρει το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ στον πρόεδρο του Οθέλλου, ώστε η ομάδα του Οθέλλου να έχει μειωμένη απόδοση.

Ωστόσο, οι δυο κύριοι μάρτυρες κατηγορίας όταν ξεκίνησε η δίκη, ήταν απρόθυμοι να δώσουν μαρτυρία ενώπιον Δικαστηρίου και μάλιστα, δεν υιοθετούσαν ούτε τις προηγούμενες καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία, με τις οποίες κατηγορούσαν τους δύο πρώην διαιτητές. Σημειώνεται ότι οι μάρτυρες ήταν ο πρόεδρος και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Οθέλλου.

Λόγω της στάσης των δύο μαρτύρων, το Δικαστήριο τους κήρυξε ως εχθρικούς ως προς αυτό, ενώ η Νομική Υπηρεσία θα μελετήσει το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον τους. 

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω υπόθεση ήταν η μοναδική που αφορούσε χειραγώγηση αγώνα και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαιοσύνης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X