ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Εντοπίστηκαν 6.5 κιλά κάνναβης

Χειροπέδες σε δύο άτομα ηλικίας 22 και 23 ετών

Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο να κινείται στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού.

Έγινε προσπάθεια ανακοπής του συγκεκριμένου οχήματος αλλά ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με δύο υπηρεσιακά οχήματα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 23χρονος από την επαρχία Λεμεσού ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν έξι αεροστεγείς συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών και 480 γραμμαρίων. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου όπου διαμένει και άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο του 22χρονου τέσσερις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 65 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 22χρονος κλήθηκε και μετέβη στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) όπου βρισκόταν ήδη και ο 23χρονος και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X