ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια στο Πουρνάρα - Συλλήψεις και τραυματισμοί

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές, για την υπόθεση, προχώρησαν στη σύλληψη 33 προσώπων εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα της οχλαγωγίας και συμπλοκής.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για απέλαση τους.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, οκτώ πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρική περίθαλψη και έλαβαν εξιτήριο.

Στην περιοχή είχαν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας μάλιστα χρήση δακρυγόνων για την καταστολή των επεισοδίων.
Θυμίζουμε πως τα επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών για ασήμαντο λόγο με αποτέλεσμα να υπάρξουν άγριες συμπλοκές.

Για τα επεισόδια, ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, έδωσε οδηγίες ότι όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια να συλληφθούν και να απελαθούν άμεσα.

Άμεση εξέταση των αιτήσεων όσων εμπλέκονται στα επεισόδια

Οδηγίες έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου στην Υπηρεσία Ασύλου με αποτέλεσμα να μετακινηθούν επιπλέον εξεταστές αιτήσεων ασύλου από τα Κεντρικά στο Πουρνάρα, μετά και τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγίες είναι μέχρι το τέλος της ημέρας να εξεταστούν οι αιτήσεις όλων των Νιγηριανών που εμπλέκονται στα ψεσινά επεισόδια, ώστε να συλληφθούν και να απελαθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση