ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eπαναφέρει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ η TUS Airways

Η σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Eπαναφέρει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ, «μετά από ενδελεχή εξέταση» της κατάστασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ισραήλ, με ισχύ από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε η TUS Airways.

Η αεροπορική εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το αρχικό πρόγραμμά της για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας και πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Αθήνας. Αρχικά, προσθέτει, θα είναι διαθέσιμες προς πώληση οι πτήσεις της Τρίτης 17 και την Τετάρτης 18 Οκτωβρίου ενώ, οι πτήσεις μετά την ημερομηνία αυτή «θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό».

Σημειώνει ότι έχει αξιολογήσει όλες τις εκθέσεις ασφαλείας, και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές όπως το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και του Ισραήλ, και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Αεροπορική Ασφάλεια (EASA), προκειμένου να ενημερώνεται τακτικά για την κατάσταση.

«Η TUS Airways θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση σε καθημερινή βάση και να κάνει αλλαγές στο πτητικό της πρόγραμμα όταν και όπου χρειάζεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ σημειώνεται ότι, η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων «παραμένει η ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρία».

Η TUS Airways αναφέρει ότι θα δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις στην ιστοσελίδα της και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση