ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντόπισαν μαχαίρι 19 εκατοστών σε 27χρονο - Του πέρασαν χειροπέδες

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά

Ανακοινώσεις

Για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, και μαχαιροφορίας, συνελήφθη στη Λάρνακα, άντρας ηλικίας 27 ετών.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ και ανέφερε ότι ύποπτο πρόσωπο προσπαθεί να παραβιάσει μηχανή αγοράς νερού, σε περιοχή της Λάρνακας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου με την άφιξη τους, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός, ρίχνοντας στο έδαφος ένα λιβέρι. Στη σκηνή εντοπίστηκε ένα ποδήλατο και μία τσάντα, που σύμφωνα με την πληροφορία ανήκαν στον ύποπτο. Από έλεγχο που ακολούθησε, στη τσάντα εντοπίστηκαν κατσαβίδια, ένα μαχαίρι με λεπίδα 19 εκατοστών, καθώς και μέρος ομοιώματος πιστολιού.

Μετά από εξετάσεις, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 1.30 τα μεσάνυκτα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι προσπάθησε να παραβιάσει με λιβέρι τη μηχανή νερού για να κλέψει χρήματα από τη μηχανή, αναφέροντας επίσης ότι το ποδήλατο, η τσάντα, και το λιβέρι που εντοπίστηκαν στη σκηνή είναι δικά του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση