ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έντονη κινητικότητα της Αστυνομίας στην Λάρνακα με φόντο την απόπειρα φόνου (pics)

Αρκετά μέλη της Δύναμης στο πόδι από το πρωί

Έντονη κινητικότητα της Αστυνομίας παρατηρήθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/3) στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Μέλη της Δύναμης βρέθηκαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις που σχετίζονται με την απόπειρα φόνου του "Μαύρου" που διαπράχθηκε στην Λάρνακα στις 27 Νοεμβρίου 2019, στην οποία ο 38χρονος δράστης της απόπειρας φόνου της Αγίας Νάπας, ομολόγησε επίσης ότι ήταν αυτός που πάτησε την σκανδάλη. 

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, είχαν σκοπό να εντοπίσουν τεκμήρια που ενδεχομένως να πέταξε ο 38χρονος κατά την διαφυγή του από το σημείο της απόπειρας φόνου. Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής (6/3) έγιναν έρευνες και στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου του "Μαύρου". 

Θυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε από το πρωί ζήτησε επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για τις έρευνες ωστόσο κρατήθηκαν κλειστά χαρτιά. 

Σημειώνεται ότι έρευνες για εντοπισμό οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στις απόπειρες έγιναν και στον Ασπρόκρεμμο στην Πάφο, μετά από σχετική υπόδειξη του 38χρονου. 

Ο καθ' ομολογίαν δράστης των εγκληματικών ενεργειών σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, θυμίζουμε ότι "έδωσε" τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο ως τον καθοδηγητή και πληροφοριοδότη του, μέσω καταθέσεών του. 

Τόσο ο 38χρονος όσο και ο Μαμαλικόπουλος, που τελούν υπό κράτηση, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου Λάρνακας την Τρίτη (10/3) πιθανότατα για κοινή καταχώρηση των δύο υποθέσεων στο Κακουγιοδικείο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X