ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμπρηστική επίθεση η φωτιά σε όχημα σε πρατήριο

Πρόκειται για διπλοκάμπινο όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης στην Πέγεια

ΚΥΠΕ

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε διπλοκάμπινο όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι σε πρατήριο βενζίνης στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια καιγόταν αυτοκίνητο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσβησε τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ηλικίας 39 ετών. «Από προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά τέθηκε κακόβουλα» είπε και ανέφερε ότι η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση για διενέργεια εξετάσεων. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Εξάλλου σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή στην πλατφόρμα Χ, το διπλοκάμπινο όχημα μεταφοράς καυσίμων υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο προστατεύθηκαν και δεν κινδύνευσαν οι αντλίες καυσίμων και τα κτίρια του πρατηρίου, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε εγκατάσταση νερού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και χρήση πυροσβεστήρων ξηρής σκόνης από υπαλλήλους του πρατηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση