ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός σε οπλουργείο υποψήφιου βουλευτή: «Έχω πάθει φοβερή ζημιά...» (vid)

Εικόνες από το σημείο

24news team

«Έχω πάθει φοβερή ζημιά… είναι τραγικό αυτό που μου συνέβη», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, o  υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Κυνηγών το οπλουργείο του οποίου υπέστη σοβαρές ζημιές μετά από εμπρησμό.

Σε βίντεο που δημοσιεύουμε πιο κάτω, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Κυνηγών, Γιώργος Αντωνίου, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρει πως η σημερινή είναι η πιο δυσάρεστη μέρα της ζωής του, ενώ κάνει λόγο για ανεπανάληπτη ζημιά που ίσως σχετίζεται με την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές του Μάη.

«Έχω πάθει φοβερή ζημιά, δεν υποψιάζουμε κανέναν αλλά δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ενεπλάκηκα με το θέμα των βουλευτικών εκλογών. Θα ήθελα να μην το σκέφτομαι, ότι εν τούτο, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω. Η ζημιά που έπαθα είναι ανεπανάληπτη».

Ο κ.Αντωνίου αναφέρει μάλιστα πως το μόνο που τον παρηγορεί είναι ότι γλίτωσε το όπλο που έχει εδώ και 40 χρόνια.

«Tο μόνο που πραγματικά με γεμίζει συγκίνηση είναι ότι γλίτωσε το όπλο μου, το οποίο έχω 40 χρόνια. Ευτυχώς τούτο γλίτωσε. Θα συνεχίσω να κυνηγώ και θα είμαι κυνηγός όσο μπορούν να κρατούν τα πόδια μου. Είναι τραγικό αυτό που μου συνέβη.»

Δείτε το video:

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στη Δευτερά, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (22/5), σε στρώμα και επεκτάθηκε στο υποστατικό. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X