ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός οχήματος δημόσιας κατήγορου: Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα

Πού εστιάζονται οι έρευνες

ΚΥΠΕ

Συνεχίζει η Αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εμπρησμού οχήματος λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στη Πάφο, οι οποίες επικεντρώνονται στα όσα μπορεί να κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου εστιάζουν σε υποθέσεις που χειρίστηκε η δημόσια κατήγορος ενώπιον δικαστηρίου και σε πρόσωπα που είτε ήταν κατηγορούμενοι σε αυτές, είτε είχαν παρουσιαστεί σε διαδικασίες έκδοσης διαταγμάτων κράτησης.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης πως συνεχίζεται ο έλεγχος κλειστών κυκλωμάτων σε πρατήρια καυσίμων στη γειτνιάζουσα με τη σκηνή περιοχή.

Έρευνες έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, και σε κελιά υποδίκων και καταδίκων στις Κεντρικές Φυλακές, στο πλαίσιο της διερεύνησης των πρόσφατων εγκληματικών ενεργειών στην Πάφο, εναντίον δημόσιων κατηγόρων αλλά και αστυνομικού.

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, για σκοπούς εξυχνίασης και πρόληψης διάφορων ποινικών αδικημάτων που διαπράχθηκαν στην Πάφο και κυρίως λόγω των τελευταίων σοβαρών γεγονότων με εμπρησμούς εις βάρος δημόσιων κατηγόρων και μέλους της ΑΔΕ Πάφου, διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας επιχείρηση με επικεφαλής τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Διοίκησης Πάφου και ανακόπηκαν συνολικά 92 οχήματα μεταξύ των ωρών 19:00 την Πέμπτη και 02:00 την Παρασκευή.

Από τους ελέγχους αυτούς προέκυψαν 24 καταγγελίες όπως για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ έγιναν και τέσσερις κατακρατήσεις οχημάτων.

Οι εκστρατείες αυτές, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, θα εντατικοποιηθούν, με σκοπό την επιβολή της τάξης και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Σημειώνεται πως λόγω και των εγκληματικών ενεργειών οι συσκέψεις στην Αστυνομία στην Πάφο διαδέχονται η μία την άλλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση