ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έμποροι ναρκωτικών και ο υπόκοσμος του στρατού πίσω από τη δολοφονία»

«Συγκαλύφθηκε ένα οφθαλμοφανές έγκλημα», υποστήριξε η κ. Νικολάου

ΚΥΠΕ

Αυτός που έπρεπε να κάνει, αυτά που έπρεπε να κάνει, ένιψε τας χείρας του και έδωσε άφεση αμαρτιών στους δολοφόνους και σε όσους δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μετά την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας ότι δεν προκύπτουν στοιχεία που να οδηγούν σε ποινικές διώξεις, σε σχέση με την υπόθεση θανάτου του γιου της, εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

«Συγκαλύφθηκε ένα οφθαλμοφανές έγκλημα», υποστήριξε η κ. Νικολάου, προσθέτοντας ότι η οικογένεια θα προχωρήσει με ιδιωτικές ποινικές διώξεις, κατά όσων εμπλέκονταν στην αρχική διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του γιού της, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, κάτω από το γεφύρι της Άλασσας.

Αναγκαστικά, είπε «αφού μας έφεραν ως εδώ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε με ιδιωτικές ποινικές διώξεις κι αν υπάρχει άλλη επιλογή και κάποιος αξιωματούχος του κράτους που να μπορέσει να κάνει το καθήκον του σωστά, να μας το πουν».

«Θα προχωρήσουμε το συντομότερο με τις ποινικές διώξεις και, ό,τι μπορεί ο δικηγόρος θα κάνει για να μην αφήσουμε να χαθεί άλλος χρόνος».

«Αυτός που έπρεπε να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει ένιψε τας χείρας του και έδωσε άφεση αμαρτιών και στους δολοφόνους και σε εκείνους που έπρεπε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν την έκαναν», συμπλήρωσε.

Είναι αίσχος και ντροπή, συνέχισε, γι αυτούς που ενεπλάκησαν σε αυτήν την υπόθεση και διερωτήθηκε πως γίνεται ένα κράτος να αφήνει ανεξιχνίαστο ένα έγκλημα «και μια μάνα να αγωνίζεται τόσα χρόνια;». «Αυτός ο αγώνας δεν είναι για μένα, είναι για όλους μας, γιατί αυτός ο τόπος έχει βρωμίσει από τη διαφθορά και θα πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα σχετικά είπε πως «βρίσκονται πολλοί πίσω από αυτή τη δολοφονία, οι έμποροι των ναρκωτικών και ο υπόκοσμος του στρατού». «Ο γιος μου αντιλήφθηκε διακίνηση ναρκωτικών μέσα στον στρατό και θα το λέω - γιατί έχω ανώνυμες μαρτυρίες – και όταν τον είδαν του είπαν να μπει στο κύκλωμα, ένα παιδί που το μεγάλωσα μέσα στον ελληνισμό της Αυστραλίας, με αρχές και αξίες, μέσα στην εκκλησία», πρόσθεσε.

Ο Θανάσης, συνέχισε, «αρνήθηκε και ήρθε σπίτι και με παρακαλούσε να τον βοηθήσω να φύγει από εκεί. Δεν πρόλαβα όμως, σε δυο μέρες μου έφεραν νεκρό το παιδί μου και να μου λένε ότι έπεσε μόνος του από το γεφύρι».

Εφόσον κάποιοι «είπαν πάσο και έριξαν την μπάλα σε μας», ανέφερε η Ανδριάνα Νικολάου, «θα προχωρήσουμε το συντομότερο με τις ποινικές διώξεις και, ό,τι μπορεί ο δικηγόρος θα κάνει για να μην αφήσουμε να χαθεί άλλος χρόνος».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X