ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κυβέρνηση θα παραχωρήσει οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του Θανάση

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με την κα.Ανδριάνα

ΚΥΠΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, Αντριάνα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως είχε προηγηθεί μια συνάντηση των δυο πριν λίγο καιρό.

Επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως κατά τη σημερινή τους συζήτηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε στην κ. Νικολάου πως η κυβέρνηση θα παραχωρήσει στην οικογένεια ένα ποσό ως κατά χάριν οικονομική βοήθεια, λόγω του γεγονότος ότι η οικογένεια υπέστη μεγάλη οικονομική ταλαιπωρία στις δικαστικές διαμάχες για την υπόθεση του Θανάση, εκτός της ψυχολογικής ταλαιπωρίας που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, είχε δηλώσει χθες πως «κάναμε ό,τι μπορούσαμε στην υπόθεση Θανάση Νικολάου», σημειώνοντας πως δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να συνδέει τα άτομα που ενδεχομένως ευθύνονται.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την τραγωδία, ούτε το ότι έχει περάσει η οικογένεια και η τραγική αυτή μάνα τα τελευταία 18 χρόνια».

Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή, όπως είναι καλά γνωστό, ο Γενικός Εισαγγελέας, η Νομική Υπηρεσία, είναι ανεξάρτητος θεσμός και ως τέτοιος δεν μπορεί η Κυπριακή Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είτε να παρέμβει είτε να επέμβει στις δικές του γνωματεύσεις».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση