ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: Ελεύθερος ο 17χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Εξετάστηκε από ψυχίατρο

24news team

Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε άθελά του, τον 45χρονο πατέρα του Αντώνη Χαριλάου στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος εξετάστηκε και από ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε ότι είναι καλά και δεν χρήζει νοσηλείας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο 24news πώς ο 17χρονος θεωρείται ποινικά υπεύθυνος αλλά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες ενώ ο ανήλικος έλαβε φαρμακευτική αγωγή από τον ψυχίατρο.


Οικογενειακή τραγωδία - Ακαριαίος ο θάνατος του Αντώνη Χαριλάου


Θυμίζουμε πώς σε δηλώσεις του στη σκηνή του ατυχήματος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί για κυνήγι στην περιοχή. «Λίγο μετά τις 10 το πρωί και ενώ ο 45χρονος βρισκόταν για κυνήγι μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Ο θάνατος του άτυχου 45χρονου, έπειτα από έρευνες των Αρχών, φαίνεται να αποδίδεται σε κυνηγετικό ατύχημα, αφού ο γιος του ηλικίας 17 ετών, ο οποίος τον πυροβόλησε χωρίς να το θέλει, ήταν άπειρος κυνηγός.

Ο 17χρονος ήταν ο ίδιος που επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομίας στη Λεμεσό και ενημέρωσε ότι, ενώ βρισκόταν με τον πατέρα του σε ανοικτό χώρο στο χωριό Σούνι κοντά σε μάντρες, από λάθος τον πυροβόλησε στο κεφάλι και αυτός έπεσε νεκρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X