ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκστρατεία για λαμπρατζιές - Κατηγορήθηκαν 13 ανήλικοι

Έλεγχοι από Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Στην παρουσία των γονέων ή κηδεμόνων τους, καθώς και δικηγόρου, κατηγορήθηκαν γραπτώς 13 νεαρά πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν έξω από εκκλησίες, στο πλαίσιο σχεδίου δράσης της ΑΔΕ Λεμεσού, για πρόληψη φαινομένων που παρατηρούνται από το έθιμο της λαμπρατζιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 20:30 μέχρι και τα μεσάνυχτα, μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη, του ΟΠΕ Λεμεσού, της ομάδας «Ζ» και περίπολα, προχώρησαν σε ελέγχους στις εκκλησίες Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο, Αγίας Βαρβάρας Ζακακίου, Αποστόλου Ανδρέα Μέσα Γειτονιάς, Αγίας Παρασκευής στην Επισκοπή και Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών.

Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν τρεις 14χρονοι στην εκκλησία Αγίας Βαρβάρας Ζακακίου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Άλλα δέκα νεαρά πρόσωπα εντοπίστηκαν στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών και οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών.

Όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς, στην παρουσία των γονιών ή κηδεμόνων τους, καθώς και δικηγόρου και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X